Verfweekend clubhuis De Chute

27 en 28 juni + 4 juli 2009

Eind juni en begin juli 2009 gingen de handjes uit de mouwen bij Scouting JMC. Het rode clubgebouw De Chute bestaat namelijk 10 jaar en is hard toe aan een nieuw likje verf. Tien jaar geleden op woensdag 16 juni 1999 plaatste toenmalig wethouder Fijen van welzijn samen met enkele scouts de eerste balk van het geheel uit Fins hout opgetrokken clubgebouw. Het was het startsein van een 5-daagse bouwmarathon waarbij de houten schuifconstructie in elkaar werd gezet. Scouting JMC bouwde het clubgebouw op een nieuwe locatie omdat het oude clubgebouw plaats moest maken voor de komst van PWA SilverDome.

Zaterdag 27 juni begonnen we om 08.00 met schrobben, schoonmaken en de Chute van heel veel spinrag en spinnen ontdoen. 

Wat een klus! De chute zag er nu al heel anders uit :-) 

Rob Overvliet heeft 2 maaltijden voor ons volledig verzorgd, heerlijk was het! Rob, bedankt!

Rond 17.00 uur waren we klaar met het schrobben en schoonmaken en was iedereen al behoorlijk moe... De warmte hielp hier ook goed aan mee!

Toen we vertelden dat we de volgende fase in konden gaan, het verven, was iedereen enthousiast 

en werden alle kwasten en verfblikken tevoorschijn gehaald!

om 20.00 zijn we gestopt en na alle spullen weer te hebben opgeruimd zijn we aan de bbq begonnen!

Zondag 28 juli zijn we om 09.00 uur begonnen en zijn we deze dag een heel eind gekomen!

Nadat we op zaterdag 4 juli nog eens flink met een aantal aan het werk zijn geweest is het gelukt om alle rode gedeeltes van clubhuis de Chute voor 2x in de verf te zetten!!! Aangezien iedereen druk is met de voorbereidingen voor het kamp, willen we na de zomervakantie weer verder gaan met het oppakken van de laatste gedeeltes die nog gedaan moeten worden... Dit zullen met name de witte vlakken zijn. 

We willen jullie heel erg bedanken voor alle inzet de afgelopen weken...!   We hopen met jullie hulp na de vakantie het laatste gedeelte af te kunnen ronden van het verven zodat we weer een prachtige Chute hebben! Allemaal een heel erg fijn en gezellig kamp, en tot het nieuwe scoutingseizoen! 

Groetjes Eric en Sietske

 

 

  Bekijk ook Verhuur van De Chute

  Terug naar Clubhuis De Chute

 

Verfweekend clubhuis De Chute  Scouting JMC Zoetermeer