De Scoutfit

De kledinglijn van Scouting Nederland

Nieuwe kinderen mogen bij scoutinggroep John McCormick eerst 4 opkomsten komen kijken of ze het leuk vinden om bij de scouting te gaan. Besluiten ze om te blijven dan zullen ze na ongeveer twee maanden worden geïnstalleerd. Ze zeggen dan de belofte op en krijgen insignes opgespeld op de Scoutfit en de scouting JMC-das omgehangen. 

Bij de ScoutShop kan de nieuwe Scoutfit van desbetreffende speltak worden gekocht:

bevers

welpen

scouts en vrijbuiters

explorers en roverscouts

Scoutfit van desbetreffende speltak

 

Via het inschrijfgeld krijgen nieuwe leden eenmalig de scouting JMC-das met groepsembleem en dasring, het installatieteken van Scouting Nederland, de Regiobadge, het groepsnaambandje en het speltakteken.

JMC-das met groepsembleem en dasring

Scouting JMC-das met groepsembleem en dasring

 


installatieteken SN

regiobadge

groepsnaambandje

 Installatieteken van Scouting Nederland

Regiobadge

Groepsnaambandje

 


vrijbuiters

3F-jes

Speltakteken 


  

   Klik op de Scoutfit om te zien op welke plek de insignes horen. 

 

 

Het installatiepakket

Bij het overvliegen naar een volgende speltak dient alles overgezet te worden op de nieuwe Scoutfit. Mocht u de Scoutfit willen verkopen en u laat de insignes erop zitten dan betekent dat, dat u zelf voor de installatie weer nieuwe insignes moet aanschaffen. Het met de kopende partij iets regelen is natuurlijk aan u zelf, waar wij ons niet mee bemoeien. Indien u toch liever nieuwe insignes wilt hebben dan zijn dat de volgende kosten: 

Het hele pakket kost dus €20,75. Dit pakket of alleen datgene wat u graag nieuw wilt hebben kunt u aanvragen, met contante betaling, bij de speltakleiding.

Alleen het speltakteken (€ 2,50 per stuk) van de nieuwe speltak wordt na het overvliegen door Scouting JMC verstrekt.  

Indien uw kind stopt bij Scouting JMC en de das compleet en gaaf inclusief dasring inlevert dan kunt u € 5,- retour krijgen. Voor alleen de das krijgt u €3,50 retour.

Mail voor meer informatie of voor een bestelling naar de beheerder (pas mailadres aan).

 

 

ScoutShop

De ScoutShop heeft 11 winkels in het land waar je de producten kan zien, passen, kopen en direct meenemen. Bestellen kan via internet op: www.scoutshop.nl of ga naar één van de ScoutShops in de regio:

 

 

 

  Bekijk ook het inschrijven

  Terug naar Scout worden

 

 

De Scoutfit  Scouting JMC Zoetermeer